Tips Ajak Crush Keluar Dating Bersama

Tips Ajak Crush Keluar Dating Bersama

Bismillah

Tips Ajak Crush Keluar Dating Bersama

 

 Salam 1 Malaysia.Tips Ajak Crush Keluar Dating Bersama ;-Ha, ini topik admin untuk menambah ilmu pengetahuan anda bagi anda yang telah panas untuk bercinta tue.Manalah tau, berkesan kan.Jadi jom baca tips ini, mungkin pasangan anda cair untuk laungkan masa bersama anda nanti.

 

TIPS 1:-

PERSONALITI.Perkara pertama personaliti anda kena jaga.Kalau anda selekeh je, ada ke yang sudi untuk keluar , ntah-ntah crush anda pun tidak ingin.hehe.

 

TIPS 2:-

JANGAN GELOJOH.Crush mana lah dalam dunia ini yang suka orang gelogoh kan.Jadi keep down and cool je ok.Pertama, if anda sudah ajak si dia keluar, tetapi di reject untuk ajakan pertama, jadi jangan paksa dia.Wat rileks je sudah kan.Jangan rimaskan dia.Ada rezeki peluang kedua nanti.

 

TIPS 3:-

AJAKAN DATING KENA SERIUS.Ha, ini perkara penting, jangan bersikap acuh tidak acuh je.Yelah, kalau anda memang minat dekat crush anda tu, takkan hanya whatsapps je kan, dah alang-alang tue cuba serius ajak dia keluar untuk minum-minum,borak-borak.Ha,amacam.

 

TIPS 4:-

BE MATURED. Ini pun salah satu tips penting ye.Please ye, kalau sudah ajak crush anda keluar, jangan perangai macam budak-budak.Yang penting cool ok.Dan yang paling utama, kena pastikan crush anda itu rase secure jika bila anda luangkan masa bersama.

 

TIPS 5:-

GOOD INTENTIONS.Pertama kali keluar, niat kena perbetulkan ye.Jangan serkap jarang je.Nanti tidak pasal-pasal di pandang serong olh crush anda.So,sape yang akan melepas nanti.hehe.Jadi kita kena ikhlaskan diri ye untuk berkawan dengan dia,jangan menunjuk dan ego sangat.Tidak baik taw.

 

TIPS 6:-

BERANIKAN DIRI AJAK CRUSH KELUAR.Ha, kalau anda betul-betul sukakan crush anda tue, yang penting kena beranikan diri, kena confident, tunjukkan usaha yang kita sukakan dia.Kalau anda senyap je,alamatnya..faham-faham sendirilah ye.

 

TIPS 7:-

CARI PERSAMAAN SBELUM AJAK KELUAR .Cuba selidik apa yang crush anda suka.So, bila first date, dapat la juga tarik perhatian si dia kan.X Gitu ke.hehe.

 

TIPS 8:-

JANGAN OVER-EXPOSED.Masa untuk ajak kelaur tue, jangan kita over-exposed ye.Yelah, buat rilex sudah.Sebab nanti dia akan perasan sendiri.

 

TIPS 9:-

MAIN TARIK TALI.kalau kita memang sukakan crush kita tue, dan tengok dia macam tidak endahkan kita, cuba kita main tarik dengan dia.Kalau tidak, melepas nanti.Jangan sampai tali terlepas, anda juga yang menangis nanti.Tunggu, bila masa perlu tarik tali, anda kena pandai mainkan peranan anda, ibarat kita cuit-cuit dia untuk bagi rasa kehadiran kita terhadap diri dia.

 

TIPS 10:-

LET THE DATE BE SPONTANEOUS.Bagi admin, jangan terlalu plan date tu, sebab kemungkinan gagal dalam date adalah besar.Jadi nasihat admin, kalau rasa nak date tu, biar on the spot, contohnya lepas solat subuh, anda teringat dengan crush anda, why not cuba text dia, ajak dia keluar pada pukul 9.00 pagi, ha confirm date tue menjadi tanpa di sangka.

 

TIPS 11:-

JANGAN CEPAT PUTUS ASA DAN JANGAN TERLALU PUSHY.Faham x tips 11 nie.Cuba dan cuba lagi dan jangan terlalu pushy,sebab memang orang tidak akan suka.So main tarik tali ye.

 

SELAMAT MENCUBA !.

😛

 

 

 

 

Trending Terms :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *