Resepi Ayam Cetti Dari Raja Amanina

Resepi Ayam Cetti Dari Raja Amanina

Resepi Ayam Cetti Dari Raja Amanina ramai yang duk tanya ayam cetti tu macam mana..ada yang tak pernah rasa ayam cetti ni….menu indian style gitu..mehh share resepi nanti boleh try buat…sedap makan dengan nasi putih..nak cicah roti pun boleh je.. *Ayam Cetti* -setengah ekor ayam potong ikut suka(kunyit garamkan dan goreng) -5ulas bawang merah -2ulas bawang …

RESEPI SAMBAL GETUK VERSI SIMPLE

RESEPI SAMBAL GETUK VERSI SIMPLE

RESEPI SAMBAL GETUK VERSI SIMPLE 1.RESEPI SAMBAL GETUK VERSI SIMPLE Pembuka selera berbuka puasa Bhn2: Segenggam cili api – buang batang dan bersihkan Segenggam ikan bilis / lebih – bersihkan Sebiji bawang putih – optional Sedikit minyak- panaskan minyak dan goring semua bhn hingga bwg dan cili layu. – keluarkan dan tumbuk didalam lesung..( buat …

4 Makanan Ekspres Ketika Bersahur

4 Makanan Ekspres Ketika Bersahur

4 Makanan Ekspres Ketika Bersahur Sepanjang bulan Ramadan, pasti ada di antara anda yang mengalami masalah atau kesukaran untuk bangun sahur. Namun, pasti akan ada hari yang anda terbangun lewat dan hanya tinggal beberapa minit lagi untuk bersahur. Jangan risau, kerana berikut kami kongsikan hidangan yang boleh anda makan atau minum di saat akhir sebelum …